Лабіринтами Інституту

  • Дата публікації: 25.11.2015

25 листопада 2015 року з нагоди святкування ТИЖНЯ ФІНАНСИСТА та ОБЛІКОВЦЯ студенти ННІ економіки та бізнес-освіти мали можливість взяти участь у квесті «Лабіринтами Інституту».

До квесту долучилося 3 команди, які в яких об’єдналися студенти 1-го, 2-го та 3-го курсів напряму підготовки «Фінанси і кредит». Ініціатором квесту була студентка 3-го курсу Багінська Євгенія.

Протягом години молоді люди змагались у виконанні заздалегідь підготовлених логічних завдань, пошуку оптимальних рішень та підказок. Квест мав на меті покращити ерудицію, винахідливість, здатність логічно мислити, заохотити дану категорію людей активно та пізнавально проводити час.

Після того, як учасники відповіли на всі запитання, вони зібралися в холі центрального корпусу університету для підбиття підсумків. В кінці гри, привітавши переможців, всі учасники були нагороджені іменними сертифікатами з додатковими балами.

Переможцем у квесті стали студенти 11 групи,

ІІ місце – студенти 31 та 31б груп,

ІІІ місце – студенти 21 та 21а груп.

Кожен учасник квесту отримав хороший настрій, море позитивних емоцій, можливість познайомитись ближче та пережив безліч незабутніх миттєвостей.

Міні галерея


Березень
Травень