Навчання в університеті – запорука майбутніх професійних успіхів у туристичному бізнесі!

  • Дата публікації: 20.11.2015

Перші місяці навчання пройшли дуже різноманітно. Наша група дружна, ми підтримуємо одне одного, часто дискутуємо з приводу навчання, допомагаємо одногрупникам опанувати матеріал. Разом із цим, навчання є цікавим, тому що викладачі творчо підходять до викладання навчальних дисциплін. Вони завжди готові надати нам допомогу в оволодінні знаннями. Ми розуміємо, що протягом навчання в університеті ми маємо усе зробити для того, щоб у майбутньому стати кваліфікованими фахівцями туристичної галузі.

Саме про це ми говорили на останній годині куратора, яку проводила старший викладач, кандидат економічних наук Бержанір І.А. Кожен із нас розуміє, що потрібно докласти немало зусиль, щоб стати справжнім менеджером туристичного бізнесу. Такі фахівці здатні приймати обґрунтовані рішення щодо управління персоналом, ринком, зовнішньоекономічною діяльністю та спроможні забезпечити ефективне функціонування туристичної фірми.

Під час зустрічі було наголошено на тому, що гарне навчання кожного з нас є запорукою успішності та професійного зростання, невід’ємною складовою життєдіяльності людини та її самореалізації.

Дивлячись на наших студентів, можна з впевненістю сказати, що вони креативні, мають палке бажання досягти успіху і впевнено крокують по життю, будуючи нову Україну!

Вовк Леся, студентка 18 групи

Міні галерея


Березень
Травень