Перші кроки до освоєння професії

  • Дата публікації: 03.11.2015

Виступаючи своєрідним екскурсом до індустрії туризму: подорожам, проведенню зустрічей, конференцій і виставок, відпочинку й організації вільного часу, навчальна практика «Вступ до фаху» є невід’ємною важливою складовою навчального процесу та надає студентам найрізноманітніші можливості для побудови своєї кар’єри.

У період з 12 жовтня по 25 жовтня 2015 року для студентів І курсу напряму підготовки Туризм була проведена навчальна практика «Вступ до фаху».

У рамках практики студенти відвідували заклади туристичної інфраструктури: турагенції «ТUI» та «Соната»; кафе «Пан Кабан» та «Фабрикант»; Картинну галерею та Краєзнавчий музей в м. Умані; Музей народної освіти, створений при Уманському міському Будинку вчителя; спортивно-оздоровчий комплекс «Амарант».

Незвичайною була екскурсія до єврейської синагоги та могили цадика Раббі Нахмана – місця паломництва Брацлавских хасидів у м. Умань. Відвідування справжнього шедевру садово-паркового мистецтва – Національного дендрологічного парку «Софіївка», назавжди залишить у душі теплі спогади про надзвичайно романтичний шматочок раю на Землі.

Але найбільш цікавою була автобусна екскурсія до Державного історико-культурного заповідника «Трипільська культура», що у с. Легедзене Тальнівського району. У музеї заповідника були представлені знахідки трипільської культури, зокрема речі побуту зі своєрідними трипільськими розписами та орнаментом. Своєрідним виявилося і оформлення заповідника – він знаходиться під відкритим небом, а тому створює враження справжнього давнього поселення.

Студенти 17 та 18 груп напряму підготовки Туризм вдячні керівнику практики – к.е.н., доценту Кожухівській Р.Б., за проведені екскурсії та чудову можливість познайомитися з майбутньою професією і дізнатися більше про специфіку роботи у туристичній сфері.

Міні галерея


Лютий
Квітень