Презентація 1-ого курсу

  • Дата публікації: 09.11.2015

6 листопада в актовій залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини урочисто зібрались гості, студенти, викладачі та адміністрація інституту економіки та бізнес-освіти. Захід розпочали та майстерно вели студенти Кравченко Роман та Кирилюк Дар`я.

На цьому святі презентували себе студенти перших курсів напрямів підготовки «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства», «Маркетинг», «Облік і аудит», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Управління персоналом та економіка праці».

Було цікаво спостерігати за тим, як першокурсники бачать свою майбутню професію, вкотре даруючи приємні враження та гарний настрій усім, хто прийшов на свято. Переповнений зал привітно вітав кожну з команд та оплесками заохочував їх до виступу.Після закінчення дійства з вітальним словом виступила директор інституту економіки та бізнес-освіти Чирва Ольга Григорівна, яка подякувала усім, хто не пожалкував оплесків для свята; відзначила, що кожна презентація першого курсу є унікальною, адже щороку студенти підходять до виступів творчо та кретивно.

До привітань долучились і завідувачі кафедр та голова студентського правління, які привітали молодь з новим статусом та побажали наснаги й успіхів у навчанні.

Кожну з команд було відзначено грамотами у номінаціями, в яких вони були найкращими. Так, 11 група відзначена як «Найвеселіші», 12 група – «Улюбленці публіки», 13 група – «Найкреативніші» ,14 група -«Новатори», 15 група – «Новизна ідеї»,16 група – «Найоригінальніші», 17 група – «Герої вечора», 18 група -«Найактивніші».

Особлива подяка висловлюється студентам старших курсів, кураторам академічних груп та заступнику директора з виховної роботи Коган Наталії Юріївні за організацію свята.Шановні першокурсники! Університет радо приймає вас у свою дружню студентську родину. Сподіваємось, що за роки навчання в інституті економіки та бізнес-освіти у ваших серцях залишаться лише гарні спогади та радісні відчуття.

Ми бажаємо вам натхнення та успіхів у навчанні! Ви справжні молодці!

Міні галерея


Лютий
Квітень