Брейн-ринг

  • Дата публікації: 14.12.2015

В грудні 2015 року зі студентами 3 курсу спеціальності «Управління персоналом та економіка праці» було проведено брей-ринг з дисципліни «Економіка праці та соціально-трудові відносини» під керівництвом к.е.н., доцента кафедри маркетингу та управління бізнесом Дем’янишиної О. А.Учасники гри розділилися на дві команди «Розумашки» і «Веселі всезнайки».

Питання були найрізноманітніші: від професійних, пов’язаних з питаннями трудових відносин, до таких, в яких потрібно було проявити свою ерудицію з загальних питань.

Для визначення переможця учасникам потрібно було пройти 5 раундів. У першому раунді учасники за поданими визначеннями повинні були назвати відповідні терміни. У другому раунді потрібно було пояснити загальновідомі вислови з економічної точки зору. У третьому раунді гравці мали скласти економічне поняття з наведених літер і пояснити його. У четвертому раунді студенти повинні були вказати імена видатних економістів за їх досягненнями в економічній науці. А в п’ятому – давали відповідь на поставлення запитання та аналізували твердження.Студенти виявили неабиякі знання та боролися за перемогу до останнього раунду. Для усіх присутніх гра подарувала яскраві враження, незабутні позитивні емоції та просто чудовий настрій від спілкування.В підсумку гри переможцем з незначним відривом стала команда «Веселі всезнайки».

Міні галерея


Лютий
Квітень