Інноваційно-наукові впровадження для підвищення ефективності дослідницької роботи

  • Дата публікації: 25.12.2015

12323 грудня 2015 року підрозділ наукових досліджень та інтелектуальної власності компанії Thomson Reuters провідного світового постачальника аналітичної інформації для бізнесу та науки оголосив про надання своїх інформаційних ресурсів українському Консорціуму e-VERUM, до складу якого увійшли 100 українських університетів та наукових установ.

Доступ до інформаційних ресурсів дозволить посилити присутність України на світовій науковій арені та підвищити рівень українських наукових публікацій.

Така співпраця підвищить наукову та публікаційну активність і продуктивність науковців, виведе міжнародне наукове співробітництво українських університетів і наукових установ на новий рівень, а також простимулює надходження фінансування дослідницьких проектів за рахунок грантів і наукового співробітництва.

Керівництво університетів, наукових установ, Міністерства освіти та науки та Національної академії наук України тепер матимуть інструменти для стратегічного планування наукового розвитку освітніх і наукових організацій, а також управління ним.

Упродовж десятиріч підрозділ наукових досліджень та інтелектуальної власності компанії Thomson Reuters підтримує фахівців, допомагаючи їм досягати успіхів у дослідженнях.

З використанням платформи Thomson Reuters українські науковці матимуть доступ до журналів, що цитуються у Web of Science, Journal Citation Reports і Derwent Innovations Index і надають доступ до матеріалів з різних дисциплін, а також інструменти для підвищення ефективності дослідницької роботи студентів, викладачів, фахівців та науковців.

Партнерство з Thomson Reuters зробить значний внесок у науковий розвиток України та допоможе досягти більшої присутності на світовій науковій арені.

Березень
Травень