Перші незабутні враження про навчання в університеті

  • Дата публікації: 09.01.2016

Ось і минув наш перший семестр навчання в університеті. Для кожного це була перша сторінка дорослого самостійного життя.

Багато з нас в період навчання знаходяться за сотні кілометрів від рідної домівки, наслідки-депресія, але велика студентська  сім’я вже рідного Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з перших днів допомагала адаптуватися до нового життя.

Навчання розпочалося з посвяти в першокурсники, де нас урочисто прийняли до студентства. Кожен з нас знайомився не лише з університетом, а й з однокурсниками. Потім почалися наші перші пари. З кожним днем ми дізнавалися щось нове та цікаве. Брали участь у квестах та різних заходах студентського життя. Найбільш нам запам’яталася презентація першокурсників. Саме під час підготовки наша група разом з 18 групою здружилися та були єдині як ніколи. Наш виступ зайняв 1 місце, кожен виклався на 200%. Дуже допомогла нам наша куратор Інна Миколаївна Поворознюк, вона надала нам стимул та спрямувала нас в правильне русло. Підтримувала під час виступу.

Але найбільш запам’ятовуючим була наша перша сесія. Майже всі студенти закрили всі заліки та екзамени автоматом та на Новий Рік і Різдво Христове поїхали по домівках. Викладачі розуміли та допомагали нам, за що ми їм вдячні.

Отже, наш перший семестр в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини був цікавий, насичений яскравими подіями та справжнім студентським життям.

Попереду ще багато звершень та перемог, які допоможуть стати нам в майбутньому справжніми спеціалістами з туризму.

Студенти 17 групи

 

Міні галерея


Березень
Травень