Зустріч з дитинством

  • Дата публікації: 14.01.2016

За традицією студенти Інституту економіки та бізнес-освіти на зимові свята відвідують дитячі сиротинці. З вогником доброти та іскрою любові в серці, молоді люди щоразу приходять до малечі, даруючи їм приємні подарунки та позитивні емоції.
Кожна зустріч із маленькими мешканцями є нелегкою через умови, в яких перебувають дітки. Однак прихід студентів для малечі, крім подарованих презентів, є найбільшим подарунком, оскільки тепло і любов – безцінні. Обійми, веселі ігри, посмішки, щире спілкування і день став щасливіший та світліший для всіх.
Похід до дітей справив на молодь велике враження. Вони хвилювались, адже не знали чого очікувати від дітей, і як себе поводити. Однак вже після першої хвилини зустрічі переживання зникли, студенти зрозуміли, що всі ми – діти, і незважаючи від віку, статі, соціального статусу, обставин, всім нам, по великому рахунку, потрібна увага та любов.
Висловлюємо щиру вдячність студентам за активну участь благодійній акції! Робіть добро і світ стане кращим вже сьогодні!

Міні галерея


Березень
Травень