CNKI – китайська електронна платформа наукових продуктів

  • Дата публікації: 26.02.2016

До 22 березня 2016 року бібліотека Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини пропонує Вам скористатися тестовим доступом до China National Knowledge Infrastructure (CNKI).
CNKI – китайська національна електронна платформа наукових продуктів. Включає китайські наукові журнали англійською та китайською мовами, дисертації і щорічники з широкого спектру дисциплін.Короткий опис продуктів:
China STM Focus – повнотекстова база даних, охоплює всі англомовні наукові ресурси, які видаються на материковому Китаї. На даний момент на платформі зібрано 198 повнотекстових журналів і 2317 збірок конференцій англійською мовою з природничих, медичних, технічних, прикладних, соціально-гуманітарних наук. Архів деяких видань представлений з 1935 року. Більше 160 журналів включено в SCI (Science Citation Index) і EI.
China Academic Journals Full-text Database – повнотекстова база даних китайських наукових журналів, містить понад 7000 наукових китайських журналів з широкого кола дисциплін: гуманітарні науки, суспільні науки, юридичні науки, науки про життя, математика і фізика, медицина. Серед них як найбільш відомі і популярні, так і регіональні, вузькопрофільні, відомчі і малотиражні видання. Повні тексти публікацій доступні з 1994 року.
China Yearbooks Full-text Database – повнотекстова база даних китайських щорічників. Містить близько 1 500 найменувань щорічників з літератури, філософії, історії, промисловості, економіки, юриспруденції, сільського господарства та ін. В щорічниках публікуються найбільші китайські фахівці, обговорюються актуальні проблеми китайської економіки, суспільно-політичного життя, науки, даються прогнози на найближче майбутнє.China Doctoral Dissertations Full-text Database – повнотекстова база даних китайських дисертацій. Містить кілька сотень тисяч докторських і магістерських дисертацій, захищених в Китаї з 1994 року. Анотації всіх дисертацій доступні англійською мовою.
Journals Translation Database – англомовна платформа, орієнтована на вчених, які не володіють китайською мовою, включає професійний переклад статей, відібраних з високоякісних рецензованих китайських наукових журналів з різних галузей знань.

Для доступу перейдіть, будь ласка, за посиланнями: http://eng.oversea.cnki.net/kns55/default.aspx (China Academic Journals Full-text Database,China Yearbooks Full-text Database,China Doctoral Dissertations/ Masters’ Theses Full-text Database);
http://cstm.cnki.net/stmt (China STM English Journals&Proceedings Focus);
http://jtp.cnki.net/bilingual (Journals Translation Project).
Доступ надається лише з локальної мережі університету.logoCNKIp

Міні галерея


Лютий
Квітень