Уманська земля – славетна!

  • Дата публікації: 24.02.2016

Патріотичне виховання – це сфера духовного життя,

 яка проникає в усе, що пізнає,робить,до чого прагне,

що любить і ненавидить людина, яка формується.

В. Сухомлинський

23 лютого в рамках відзначення 400-річчя першої згадки про м. Умань студенти 41, 31 та 31-Б груп Інституту економіки та бізнес-освіти взяли участь у виховному заході «Видатні постаті Уманщини». Студенти підготували інформацію про видатних земляків, людей, які присвятили своє життя на благо розвитку міста та України.

Багата славетними іменами та подіями Уманщина. Особливо цікавими були доповіді про життєвий шлях гетьмана Михайла Ханенка, української громадської діячки Надії Суровцевої, поета-футуриста Миколи Бажана, української акторки героїчного плану Галини Яблонської, генерала-лейтенанта Кузьми Дерев’янка, поета Теофана Фіялки та інших.

По завершенню виховного заходу патріотичного спрямування студенти відвідали Уманський краєзнавчий музей, де ознайомились з експозицією, присвяченою 400-річчю першої згадки про м. Умань.

Сподіваємось, що організація заходів патріотичного виховання молоді сприятиме обізнаності про героїчне минуле Уманщини, зростанню рівня національної самосвідомості. Адже кожна людина найбільше любить той край, де народилась і живе. Тому ми повинні пишатися своєю рідною землею.

Міні галерея


Березень
Травень