Перспективи розвитку туристичної індустрії в Україні: регіональні аспекти

  • Дата публікації: 26.03.2016

24  березня  2016 року кафедрою технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи було проведено ІV Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію ,,Перспективи розвитку туристичної індустрії в Україні: регіональні аспекти”.

Метою проведення конференції було висвітлення проблемних питань, пов’язаних з інноваційним розвитком туристичної індустрії України та визначення пріоритетних напрямів розвитку туризму та готельно-ресторанного бізнесу в регіоні.

Конференція працювала в on-line режимі за такими напрямками:

  1. Інвестиційно-інноваційна діяльність як головний фактор розвитку туристичної індустрії України.
  2. Економіко-правові аспекти функціонування туристичної галузі.
  3. Організаційно-економічні засади розвитку туризму в регіонах України.
  4. Екологічні орієнтири розвитку туризму.
  5. Основні напрями функціонування та розвитку готельно-ресторанного бізнесу.

У конференції брали участь науковці, викладачі, аспіранти, магістранти, студенти нашого університету та інших вищих навчальних закладів, зокрема: Київського національного торговельно-економічного університету, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Уманського національного університету садівництва, Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Національного університету «Львівська політехніка».

Студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти брали активну участь у обговоренні напрямків роботи конференції та з ентузіазмом поринули в обговорення  проблемних питань розвитку туристичної індустрії України.

Міні галерея


Березень
Травень