Ніхто не вміє краще нас сміятись!

  • Дата публікації: 12.04.2016

Сміх – це сонце: воно проганяє зиму з людського обличчя.

В. Гюго

 Цей день не внесено ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят, але його цілком можна віднести до міжнародних, оскільки він з однаковим успіхом відзначається й у Росії, і в Німеччині, і в Англії, і у Франції, і в Скандинавії, і навіть на Сході. В одних країнах 1 квітня називають День сміху, в інших — День дурня. У цей день кожен хоче пожартувати над кимсь, тож ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші люди мимоволі посміхаються.

На базі НН інституту економіки та бізнес-освіти УДПУ імені Павла Тичини відбулося святкування Дня гумору. Зранку, переодягнені в клоунів студенти Богдан Ковальчук, Каріна Козел та Вікторія Кутащук з жартівливими іменами Ніф-ніф, Наф-наф і Нуф-нуф завітали на кафедри інституту та привітали всіх викладачів зі святом. Для останніх то було сюрпризом, але ніхто не залишився серйозним чи сумним, гарний настрій було гарантовано на цілий день як студентам, так і викладачам!

На честь свята, були організовані жартівливі конкурси як-то: «Злови яблучну хвилю», «Крокодил», «Приборкання норовливого» та інші. Учасники конкурсів були відзначені смачними призами та іграшками.

Крім цього, було обрано переможців конкурсів на «Найкращий плакат» та за найгарніше вбрання, стиль і макіяж до свята.

«День сміху» в інституті пройшов яскраво, весело та неординарно. Висловлюємо щиру вдячність організаторам та його учасникам за відмінно підготоване та проведене свято!

Міні галерея


Березень
Травень