Посвята студентів Інституту економіки та бізнес-освіти в першокурсники

  • Дата публікації: 02.09.2016

31 серпня, останній день літа, цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас нелегкий шлях до пізнання, до самостійного життя. В університеті відбулося традиційне свято посвяти першокурсників у студенти. Захід розпочався з Гімну України та хвилини мовчання на знак вшанування учасників бойових дій на Сході країни.

На святі були присутні адміністрація університету на чолі з ректором, професором Олександром Безлюдним, почесні гості: випускники університету, міський голова Олександр Цебрій та кандидат економічних наук, народний депутат України Максим Поляков. Прибули на урочисту посвяту і польські партнери – ректор Державної Вищої Школи Професійної Освіти імені Яна Амоса Коменського, професор, доктор хабілітований Мачей Петшак та проректор з навчальної діяльності та студентських справ, доктор Януш Пола.

З вітальним словом до студентів, батьків, викладачів звернувся ректор Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, доктор педагогічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Олександр Безлюдний. Він відзначив: «Радий, що ви обрали навчанням у нашому Університеті – одному з найповажніших вузів нашого міста зі славетним історичним минулим. Нині наш університет входить в трійку кращих педагогічних вищих навчальних закладів України та вже декілька років поспіль є лідером серед навчальних закладів Черкащини. Успіхи нашого університету в навчальній, науковій та виховній діяльності неодноразово були відзначені на міжнародному, державному та регіональному рівнях. Маю надію, що не менш славне майбутнє будемо створювати з вами разом. Пам’ятайте, що від вашої активності і прагнення до знань залежать рівень і якість вашої освіти. Проявляйте себе! Прагніть яскраво й з користю провести студентські роки!»На урочистостях прозвучали щиросердні слова вітань польською мовою – від керівника партнерського закладу Державної Вищої Школи Професійної Освіти імені Яна Амоса Коменського з міста Лєшно — ректора, професора, доктора хабілітованого Мачея Петшака.

Від імені студентства першокурсників привітала голова студентської ради університету Євгенія Бородай, котра підкреслила, що у їх житті відкривається нова, чудова сторінка, і від кожного залежить наскільки яскравою вона буде: «Студентські роки пролітають дуже швидко, і ми з гордістю заявляємо, що саме у нас студент має великі можливості розкрити себе, пізнати нове, підкорити незвідане, — акцентувала увагу Євгенія. — Університет, який ви обрали для навчання, по праву вважається одним із найкращих в Україні. Від часу вступу до університету – я жодного разу не пошкодувала про свій вибір!»Ввійшовши в університет новими громадянами, першокурсники скріпили присягою вірність рідній Альма-.Матер, давши обіцянку зберігати і примножувати її славу.По закінченню урочистостей відбулися зустрічі кураторів академічних груп із першокурсниками та їх батьками.Щиро вітаємо студентів та викладачів з початком нового навчального року. Бажаємо натхнення, наснаги та ентузіазму. Нехай 2016-2017 рік відкриє перед вами нові можливості та горизонти!

 

Міні галерея


Березень
Травень