Ви бажаєте навчатися або проходити стажування за кордоном? Готуйтеся до складання іспиту з англійської мови IELTS

  • Дата публікації: 12.09.2016

ailsIELTS (International English Language Testing System – Міжнародна тестова система з визначення рівня англійської) – найпопулярніший у світі екзамен з англійської мови, який складають більш ніж два мільйони осіб кожного року. IELTS допоможе вам проживати, навчатися та працювати в будь-якій країні.

Більш ніж 9 000 організацій у 135 країнах визнають результати іспиту IELTS для проживання, здобування освіти та працевлаштування. Сертифікат екзамену IELTS – єдиний сертифікат для подачі документів для еміграції, який визнають всі країни.

Іспит IELTS розроблений, аби допомогти вам вільно використовувати англійську у вашому повсякденному житті за кордоном. Приблизно за три години перевіряється ваш рівень володіння такими мовними навичками, як слухання, читання, письмо та усна частина.

Найефективнішим способом перевірки рівня володіння розмовними навичками є інтерактивна співбесіда з кваліфікованим екзаменатором, яка проходить віч-на-віч.

Іспит IELTS розроблявся чільними світовими експертами у сфері оцінювання рівня володіння англійською, тому ви можете бути впевнені в якості цього екзамену.

Вартість складання IELTS становить 3500 грн.

Для підготовки до складання іспиту в Уманському державному університеті будуть працювати 3-місячні курси. Вартість яких становить 900 грн.

Бажаючим відвідувати курси та зареєструватися на здачу іспиту  IELTS студентам та викладачам надіслати свої дані (призвіще, ім’я, по-батькові, контактний телефон) до 12.09.2016 року на електронну адресу

Березень
Травень