Як козаки скарб шукали…

  • Дата публікації: 16.10.2016

Вже, напевно, стає традицією проведення восени кожного року культурно-масового заходу, приуроченого до святкування Дня Українського козацтва.

Весело і завзято 12 жовтня в дружній родині Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти пройшла вікторина  «Як козаки скарб шукали».

Вона була організована та проведена викладачами інституту  Замотайло О.Є. та Коган Н.Ю. Вікторина була насичена цікавими завданнями, розгадуванням ребусів, та естафетами.Всі ці перешкоди долали дружніми командами «Отамани» і «Нащадки козаків» студентів I та II курсів нашого інституту. Вікторина викликала великий інтерес в усіх учасників, адже такі заходи стимулюють творчу активність студентів, заохочують їх до накопичення знань, і, нарешті, зближують студентські колективи.Всього у грі було 5 раундів У них студенти проявляли свої знання  з історії України та козацької епохи. Фінальним змаганням став пошук козацького скарбу за допомогою карти.За результатами гри перемогла команда «Нащадки козаків». Переможці були нагороджені солодощами, грамотами та сертифікатами.

Гра проходила у веселій та дружній обстановці. Студенти продемонстрували  високий рівень ерудиції та креативного мислення.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень