Далекий і близький Туркменістан

  • Дата публікації: 16.11.2016

Із 7 по 11 листопада в УДПУ імені Павла Тичини проходив тиждень країни Туркменістан. ННІ економіки та бізнес-освіти теж долучився до відзначення 25-ої річниці незалежності Країни Великого шовкового шляху і великої пустелі Каракуми.

10 листопада 2016 року викладачами кафедри маркетингу та управління бізнесом Наталією Побережець та Оленою Гарматюк  було проведено гру на тему: «Поле чудес «Туркменістан як економічний партнер».

Даний захід відбувався в три етапи. Так, на першому студенти ІІ курсу спеціальності «Управління персоналом та економіка праці» підготували доповідь у вигляді презентації «Далекий і близький Туркменістан».

Другий етап відбувся у формі діалогу між студентами двох національностей: українцями та туркменами, що навчаються на ІІ курсі інституту. Темами для обговорення стали питання економіки, історії, культури та національні особливості України й Туркменістану.

По завершенню була проведена інтелектуальна гра «Поле чудес», де учасники розділилися на дві команди і по черзі вирішували цікаві та творчі завдання.

Даний захід сприяв єднанню представників двох країн, залишивши приємні емоції від спілкування.

Міні галерея


Березень
Травень