Логічне мислення – запорука професійного успіху

  • Дата публікації: 29.11.2016

В рамках проведення тижня спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування» відбувся брейн-ринг з обліку і аудиту. У заході взяли участь студенти третього курсу Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти. Організаторами були викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки:  кандидат економічних наук, доцент Т. А. Демченко та кандидат економічних наук, старший викладач І. А. Бержанір.

 Учасниками інтелектуальної гри були  команди: «Смарт», «Баланс» та «Ревізор».

Студенти ознайомилися з умовами та правилами змагання, яке складалось з трьох раундів: «Візитна картка команди», «Питання-відповідь», «Оригінальність». Під час змагання учасники використовували набуті протягом навчання в університеті знання з багатьох навчальних предметів.Упродовж гри в аудиторії панувала дружня атмосфера, яка сприяла активній участі усіх присутніх у грі.

За результатами інтелектуальної битви переможцями стали учасники команди «Смарт», які набрали найбільшу кількість балів. Друге та третє місця зайняли команди «Баланс» та «Ревізор».Студенти усіх команд виявили високий рівень теоретичних знань, логічного мислення, неабиякі творчі здібності, швидкість реакції та уміння нестандартно мислити. Для студентів та викладачів брейн-ринг став справжнім святом, адже усі присутні зарядилися позитивними емоціями та хорошими враженнями!

Міні галерея


Березень
Травень