«Місто засинає. Прокидається мафія»

  • Дата публікації: 03.11.2016

Справжнісінька і неприхована мафія завітала днями до Уманського державного педагогічного університету імені П.Тичини. В один вечір майбутні економісти перетворилися на справжніх мафіозі.

Таємниче мерехтіння свічок, шурхіт купюр, вишукані дівчата та стильні хлопці. Гра, азарт, напруга,справжні пристрасті вирували 27 жовтня за «круглим» столом, де на один вечір перенеслося стилізоване місце засідання сицилійської мафії.

Координаторами першої гри сезону виступили викладач, заступник директора НН інституту економіки та бізнес-освіти Коган Наталія Юріївна та студентка 2 курсу Джугостранська Ірина.

Настя Урбанович: «Мафія – дуже крута гра! Вона не лише цікава, а й корисна. Допомагає розвинути багато нових якостей. А емоції! Кожна нова гра – це цілий набор яскравих емоцій та переживань.»

Святослав Перепелиця: «Мафія – це гра, яка дозволяє перебороти страх публічно висловлювати свою думку. Примушує мозок запам’ятовувати та аналізувати поведінку оточуючих. Вчить відстоювати свою точку зору і йти до кінця. Це є корисним навиком для спілкування у повсякденному житті».Оля Маковецька: «Мені сподобалася «Мафія» не просто як гра, а як психологічна рольове дійство, розроблене психологом більше 20 років тому, і яка до цього часу не втратила свою актуальність.

«Мафія» розвиває логіку, пам’ять, впевненість, командну взаємодію та ораторське мистецтво. Після гри є відчуття розширення власних можливостей. Гра дає можливість перевірити свою інтуїцію, спостережливість, відслідкувати свій стан у різних ситуаціях та навчитися з ними справлятися! Це дійсно круто!»А особисто для мене «Мафія» стала можливістю навчитися «продавати» іншим своє рішення. Вважаю це дуже практичним та ефективним тренажером для тих, хто веде перемовини на будь-якому рівні, тому в жодному разі не пропущу наступне засідання «Мафії». Приєднуйтеся і ви! Тож, якщо вас зацікавила гра – ви знаєте, що робити.

Зашейко Марина

2 курс спеціальність «Туризм»

Міні галерея


Березень
Травень