Нові зірки інституту

  • Дата публікації: 16.11.2016

 

11 листопада 2016 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбулася презентація студентів першого курсу.

Студенти готувалися до довгоочікуваного концерту. В організації творчого процесу та підготовці першокурсникам допомогли їх «наставники» ̶ куратори груп.

Презентація перших курсів ̶ важлива подія в житті кожного студента інститутської родини, адже це чудова нагода показати себе з найкращої сторони та проявити усі свої таланти. Цього вечора «першачки» підготували веселі та креативні номери, де продемонстрували свої здібності у вокалі, хореографії та гумористичних мініатюрах. Участь у конкурсі взяли всі групи першого курсу, що засвідчує їхню активну життєву позицію.

Кожний виступ був вартий найвищої похвали. Так, 13, 19 групи спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» запам’ятались своїми запальними танцями, а сценка з персональним продажем порошку «Фрося» викликала захват та гучні оплески у глядачів.

16 група спеціальності «Готельно-ресторанна справа» показала особливості роботи закладів громадського харчування зсередини, «приправивши» виступ жартами, музикою та комічними сценками.

У 14 групи спеціальності «Менеджмент» був просто вибуховий гумор, вони цікаво обіграли перевтілення абітурієнта у менеджера після закінчення навчання.

А ось 11, 12 та 15 групи спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік та оподаткування» та «Економіка» зробили акцент на невимушеності та романтизмі. Сценка з професором математики викликала щирі емоції та посмішки у глядацької аудиторії.

Запам’яталась також театралізована постановка 17 та 18 груп спеціальності «Туризм». Яскрава, оригінальна вистава не відпускала увагу глядачів ні на секунду!

Без сумніву, свято вдалося на «Ура!». Публіка від побаченого отримала море позитивних емоцій. Цьогорічні презентації ще раз довели, що в інституті економіки та бізнес-освіти найталановитіші та найкреативніші студенти, адже такий «політ фантазії» можливий лише у нас.

Директор ННІ економіки та бізнес-освіти доктор економічних наук, професор Чирва Ольга Григорівна привітала першокурсників з їх святом і побажала їм результативного навчання, міцного здоров’я, благополуччя і здійснення всіх сподівань.

На урочистому закритті заходу всі учасники були нагороджені грамотами та традиційним солодким витвором кондитерського мистецтва –шестикілограмовим тортом.

Виловлюємо щиру подяку професорсько-викладацькому складу інституту та профкому університету, в особі Хитрука Валентина Івановича, організаторам, студентам та кураторам груп. 

Бажаємо всім творчої наснаги до подальших звершень!

Міні галерея


Лютий
Квітень