«Приведем будь-який тиск в норму!»

  • Дата публікації: 02.11.2016

1379663Під таким девізом 29-30 жовтня в Києві пройшов найграндіозніший барний фестиваль Східної Європи – BAROMETER International Bar Show 2016.

За два дні КВЦ «Парковий» прийняв більше 12 тисяч гостей.

На 6000 м² кожному гостю було, чим зайнятися протягом двох днів: 31 лекція і 20 дегустацій від 64 спікерів, освітня програма Bacardi school, майстер-класи від Амбассадор конкурсу World Class, 24 бару-учасника, 18 моно-барів алкогольних брендів, 18 стендів в зоні виставки, 11 ресторанів і кав’ярень, 12 фотозоні, DJ-сети нон-стоп.

На BAROMETER відбулися дві важливі події барної культури, які вже увійшли в історію. Так, 29 жовтня на фестивалі відбувся офіційний запуск світового конкурсу барменів World Class в Україні.

А 30 жовтня на головній сцені BAROMETER пройшов регіональний фінал конкурсу Bacardi Legacy Global Cocktail Competition.

Незважаючи на те, що офіційно фестиваль починався о 12:00, гості збиралися вже з 10 ранку і розходилися пізно ввечері. На головній сцені BAROMETER виступило десять світових експертів, які збирали понад повний зал: він розрахований на 1000 чоловік, але гості готові були слухати таких гуру, як Алекс Крат, Бек НАРЗ, Нарен Янг, Ерік Лорінца, Спайк Марчант, Кенджи Джессі, Леонардо Леучі, Пітер Копланд, Роб Аллансон, Томас Бангерт навіть стоячи.

Від себе хочу сказати, що відвідавши даний захід, в мене залишилось тільки відчуття гордості за свою державу, адже навіть іноземці були здивовані рівнем проведення barmenshow в Україні.

Студентам просто необхідно відвідувати такі заходи, щоб відчувати себе частиною тієї сфери, для якої він навчається, і бачити яким повинен бути спеціаліст високого рівня.

Бондаренко Андрій

Студент 26 групи

Лютий
Квітень