Студенти ННІ економіки та бізнес-освіти на міжнародному експофорумі готельно-ресторанного бізнесу та клінінгу.

  • Дата публікації: 08.11.2016

3 листопада 2016 року викладачі кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи разом зі студентами І-ІІІ курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний експофорум готельно-ресторанного бізнесу та клінінгу FoReCH 2016 у   місті  Київ.

Кожного року даний захід об’єднує лідерів та початківців цієї галузі та є місцем, що дає можливість оцінити перспективи розвитку індустрії гостинності.

Експозиція   форуму була поділена на виставки, де відвідувачам був представлений увесь комплекс товарів та послуг для готелів, ресторанів, а також клінінгове обладнання. Студенти мали можливість познайомитися з останніми новинками та особливостями ведення готельно-ресторанного бізнесу та бути присутніми на  майстер-класах відомих світових та українських щеф-кухарів.

Студенти та викладачі відвідали майстер-клас з приготування піци продюсера кулінарної передачі «Картата потата» Чабоша Бакоша. «Морські делікатеси з Португалії» презентував фудексперт Костюков Сергій та шеф-повар Руслан Ретьман.

Майстер-клас від італійської школи шеф кухарів. Це італійська школа національного рівня, яка консультує та проводить курси в усіх країнах світу в тому числі і в Україні по приготуванню різних видів страв.  У їх команді відомі шеф-кухарі, чемпіони світу по приготуванню піци, кондитерських виробів, морозива, як традиційного направлення так і без глютену.

Відвідування виставки дало можливість отримати практичний досвід з приготування різних видів страв, ознайомитися з новітніми технологіями устаткування,  столового посуду,  інвентарю та  уніформи.

Для нас це є безцінний досвід у подальшому нашому навчанні та отримання професійних знань у майбутньому.

Дякуємо викладачам кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи за відвідування виставки!

 Студенти 16,26,36 груп.

Міні галерея


Лютий
Квітень