Правильний вибір професії – запорука майбутнього успіху!

  • Дата публікації: 01.12.2016

«Якщо ви вдало оберете
професію і докладете до
неї душу, то щастя саме
знайде вас».
Ч.Дарвін.

Вибір майбутньої професії – відповідальний крок. Адже, вибір професії – це не просто вибір місця роботи, це насамперед вибір стилю життя.
Щоб майбутні абітурієнти не помилилися та зробили зважений вибір, 25 листопада 2016 року, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини відкрив свої двері перед випускниками загальноосвітніх, професійно-технічних і вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.  

Навчально-науковий Інститут економіки та бізнес-освіти, гостинно зустрів випускників та їх батьків. Гості ознайомилися з особливостями вступної кампанії 2017 року, умовами навчання, традиціями університету та отримали відповіді на існуючі питання від представників приймальної комісії.

Про особливості вступу до ВНЗ та про суттєві зміни в умовах прийому у 2017 році повідомила координатор роботи з абітурієнтами к.е.н., ст. викладач Осьмьоркіна Наталія. Традиційно про спеціальності, студентське життя та міжнародні стажування розповіли студенти Інституту.

Батьки і абітурієнти отримали відповіді на усі запитання, що їх цікавили. Бажаючі мали змогу поспілкуватися з представниками науково-педагогічного складу Інституту, які докладно розповіли про можливості розкриття своїх здібностей у позанавчальний час – у науковій чи громадській роботі, спорті чи художній самодіяльності.
Сподіваємось, що інформація, яку одержали гості, допоможе зробити правильний вибір.
Нагадаємо також, що наступний День відкритих дверей в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбудеться 24 лютого 2017 року.

Міні галерея


Лютий
Квітень