Я 100 днів студент Навчально-наукового Інституту економіки бізнес-освіти

  • Дата публікації: 16.12.2016

В той час, коли наші магістри «збирають каміння», першокурсники їх тільки «розкидають» – їх період навчання рівний 100 дням. На перший погляд одна і та ж цифра, але наповнена різним змістом….

Климчук Аліна:

Ось і минуло 100 днів навчання в інституті. Три місяці тому ми прийшли в новий навчальний заклад, знайомились з викладачами і студентами, не могли знайти потрібну аудиторію, а сьогодні ми – частина Навчально-наукового Інституту економіки та бізнес-освіти. В першу чергу хочеться сказати, що наш ННІ економіки бізнес-освіти – це велика родина, викладачі завжди готові подати руку студентам, а студенти поважають викладачів і з радістю готові виконати будь-яке професійне доручення.

В ННІ економіки та бізнес-освіти багато секцій, клубів, які допомагають дізнатися про щось нове, розвиватись інтелектуально. ННІ економіки та бізнес-освіти виховує нас як громадян нашої країни, як інтелігентних культурних особистостей. За 100 днів навчання я відчуваю, що мій багаж знань значно наповнився, я навчилась виражати свою думку, знаходити спільну мову як з однолітками так і з старшими.

Всі викладачі вимогливі і водночас розуміючі, завжди готові нам піти на зустріч. Дякую всім, хто провів зі мною 100 днів в НН інституті економіки та бізнес – освіти, у мене розпочалось нове життя в колі нових людей і я дуже рада цим змінам.

 Бойко Марина:

Непомітно пролетіли 100 днів навчання в ННІ економіки та бізнес освіти. Особисто для мене це – перш за все нові знайомства, маса приємних емоцій і величезний об’єм нової інформації, крок в самостійне життя.

Важливо відзначити, що в ННІ економіки та бізнес-освіти кожний студент, було б у нього тільки бажання, може самореалізуватися і розкривати свої таланти. Студентам надається можливість розвивати свої здібності в науковій діяльності, при написанні науково-дослідних робіт або в мистецтві.

Також необхідно сказати, що в ННІ економіки та бізнес-освіти працюють кваліфіковані викладачі, які намагаються максимально дати студентам ті знання, які необхідні для їхньої майбутньої професійної діяльності, ставляться до нас як до студентів з повагою і терпінням не дивлячись на нашу недисциплінованість, а також намагаються зробити з навчального процесу цікаве і захоплююче спілкування викладача із студентом.

Саме тому я кожний день відвідую ННІ економіки та бізнес освіти з великим задоволенням і абсолютно переконана в тому, що зробила правильний вибір.

Рябков Григорій

100 днів в новому домі під назвою «ННІ економіки та бізнес-освіти» пролетіли непомітно. За цей час я зумів дізнатися багато цікавого і незвичайного, знайшов нових друзів і товаришів, а тепер підтримую з ним добрі стосунки. В моєму ННІ економіки та бізнес-освіти, колектив дуже дружний і веселий, з ним завжди цікаво і весело.

Викладачі тут досить вимогливі, але в той же час і добрі. Найбільше мене тішить, що в стінах інституту всі знають імена один одного, ми як одна велика сім’я, де можна довіряти і розраховувати один на одного.

Заходи в інституті проходять часто. Приходить багато цікавих людей у яких можна дізнатися багато цікавого і корисного. В цілому, я переконався, що зробив правильний вибір, що прийшов сюди навчатися і сподіваюсь,що мої наступні 100 днів в ННІ економіки та бізнес-освіти будуть такими ж яскравими, веселими та корисними як для мене так і для оточуючих мене людей.

Сачко Оксана:

За 100 днів навчання в ННІ економіки та бізнес-освіти, я багато навчилась. Перш за все це більш глибокі знання з багатьох дисциплін. За три місяці я більш глибше ознайомилась із своєю майбутньою професією. Безумовно, найбільш значною подією стала студентська конференція. Раніше я ніколи не приймала участі в наукових інтернет – конференціях, корисним став досвід участі у форумі конференції.

Безумовно, найбільш важливим для мене є нове оточення. Новий колектив мені дуже подобається, наша група це – креативні, дружні розумні особистості.

 Ірговцій Анна:

За 100 днів, які дуже швидко пройшли в ННІ економіки та бізнес-освіти, я навчилася багатьох речей, відкрила багато нового і цікавого для себе. Також позитивним моментом для мене є можливість спілкуватися з цікавими людьми, як з однодумцями так і з опонентами. Ставши студенткою ННІ економіки та бізнес-освіти, я переконалась в тому, що вміння спілкуватись з людьми це – невід’ємна частина нашого особистого та професійного успіху.

Для мене 100 днів в ННІ економіки та бізнес-освіти це безцінний період мого життя.

Кравець Леоніла:

100 днів навчання в ННІ економіки та бізнес-освіти для мене були особливими. На початку було дуже важко звикнути до нового формату навчання, але для людини є природним пристосовуватись до зовнішніх змін.

Чим глибше я заглиблююсь у навчальний процес, тим сильніше я інтегруюсь в колективну, творчу роботу, що закладає міцний фундамент для побудови подальшого життя. Я набуваю, удосконалюю, свої риси характеру.

Та атмосфера, яка склалась в нашій групі і в нас на потоці, допомагає прийняти і усвідомити принципи гуманності, виховувати в собі особистість, усвідомити, що соціум, хоч і починається з нас, на нас і закінчується. Життя не стоїть на місці і нам потрібно старатися, навчатися, удосконалюватися. Нам потрібно все життя чомусь навчатись, а саме переймати досвід оди в одного, тому на мою думку ННІ економіки та бізнес-освіти це прекрасне середовище для навчання та самореалізації.

Міні галерея


Березень
Травень