26 січня – Міжнародний день митника Шановні працівники та майбутні спеціалісти!!!

  • Дата публікації: 26.01.2017

Прийміть щирі  вітання з нагоди Міжнародного дня митника.

Митник – професія дуже затребувана, особливо в наш час, в період активної глобалізації та економічного зближення між усіма країнами світу.

В умовах інтеграції нашої держави у світову економічну систему митна служба постає однією з найважливіших інституцій. Вона повсякчас опікується економічними інтересами країни та допомагає наповнювати державний бюджет.Сьогодні ми стаємо свідками того, як кроки, зроблені у напрямку спрощення митних процедур, підвищення стандартів управління наближають нас до європейських країн. Сучасні взаємовідносини між державами характеризуються посиленням економічних та торговельних зв’язків, модернізацією і введенням нових транспортних коридорів з напруженим ритмом роботи, небаченим розвитком туризму та активізацією представників ділових, громадських, спортивних та багатьох інших сфер. Саме тому сьогодні зростає роль митниці, високопрофесійна робота якої гарантує стабільність міждержавних зв’язків, стає своєрідною «візитівкою» держави.

Митник – професія, яка вимагає знань і навичок юриста, психолога, силовика, кінолога, лінгвіста. Тому, поступово вчитися на висококваліфікованого спеціаліста, який володіє знаннями у галузі товарознавства, оцінювання відповідності, експертизи товарів, митної справи, управління якістю та безпечністю товарів, людина робить правильний вибір.

 «Товарознавство та експертиза в митній справі» – це фах, оволодіння яким здійснюється шляхом набуття знань з товарознавства, експертизи товарів, митної справи і забезпечує реалізацію митної політики України, здійснення цілеспрямованої діяльності з товарознавчої та інших експертиз, що мають на меті запобігати порушенню митних правил, контрабанди при оформленні імпорту та експорту продукції різного походження (товарів, сировини, матеріалів); удосконалення митного регулювання зовнішньоекономічної діяльності; забезпечення своєчасного внесення в бюджет митних платежів.  

Якщо ви відчуваєте в собі здібності та інтерес до цієї професії, то сміливо вступайте в Уманський державний педагогічний  університет імені Павла Тичини на спеціальність 075 Маркетинг (за освітньою програмою Товарознавство та експертиза в митній справі) .

Чекаємо Вас за адресою: м. Умань, вул. Садова 28.

Телефон для довідок: (04744)5-20-80;
0957696303
.

Міні галерея


Березень
Травень