Аквагрим від студентів Аrt-студії «Креатив» – родзинка Уманської Масляної 2017

  • Дата публікації: 28.02.2017

Вже стало доброю традицією серед уманчан та гостей міста щорічно святкувати фестиваль Масляної, який проводиться за ініціативи міського голови Олександра Цебрія. 25 лютого 2017 року студенти навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти УДПУ також долучилися до святкування. Масові гуляння відбувалися у центральному сквері міста, де зібралося чимало любителів розваг та смачних ласощів. 

Зазвичай, щороку готується новий, не схожий на попередній, сценарій святкування. Цього року Аrt-студією «Креатив» НН інституту економіки та бізнес-освіти було проведено майстер-клас з аквагриму. Студенти інституту Аліна Єременко, Наталія Калінчук, Вікторія Соловей та Володимир Кикоть за лічені хвилини перетворювали дітлахів в принцесу, фею, метелика, котика, людину-павука чи іншого казкового героя.

Директор НН інституту економіки та бізнес-освіти професор Ольга Григорівна Чирва переконана, що: “Аквагрим – це справжнє маленьке чудо, краплинка казки, які перетворювали святкування на яскраві та незабутні моменти. Сьогодні, як ніколи нам всім не вистачає чудес. Тож, завдяки нашим спільним зусиллям та креативним студентам процес перетворення маленьких уманчан на казкових героїв став родзинкою міського фестивалю Масляної”.

Тож, два дні поспіль жителі та гості міста проваджали зиму та  зустрічали весну в атмосфері найкращих українських звичаїв, традицій та розваг.

Міні галерея


Березень
Травень