Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в НН інституті економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 28.02.2017

«Відкиньмо пафосні слова

Зробімо добре діло

Схилімо у скорботі голови свої

Промовмо «Отче наш» за світлі душі тих,

хто відійшов у вічність,

але живуть у Всенароднім серці……»

 З 18 по 20 лютого 2016 року  вся  Україна, відповідно до Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» від 11 лютого 2015 року № 69, вшановувала пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Гіркі події сьогодення не  залишили байдужими спільноту інституту економіки та бізнес-освіти і 20 – 21 лютого  2017 р.   були проведені заходи на знак пошани до Героїв Небесної Сотні, до мужніх учасників Революції гідності, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави.

Студентський директорат інституту організував перегляд та обговорення фільму «Зима у вогні: Боротьба України за свободу» режисера Євгена Афінеєвського. Для перегляду фільму-хроніки, в якому показано 93-денний період зими 2013-2014 рр., руху за громадянські права, що перетворився у багатомільйонну революцію, зібралися небайдужі студенти та викладачі інституту.

Сьогодні основне завдання для всіх нас, для свідомих українців, у тому, щоб не забути героїв і своїми діями зробити так, щоб їхні смерті не були марними. Подвиг Героїв Небесної Сотні та наших воїнів АТО, котрі віддали життя за Україну, ми зобов’язані продовжувати.

Міні галерея


Березень
Травень