Бізнес-плани студентів УДПУ перемогли у міському конкурсі

  • Дата публікації: 31.03.2017

Бізнес-задуми студентів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти УДПУ дістали велике визнання на міському конкурсі бізнес-планів підприємницької діяльності серед студентів.

1 місце виборов студент І курсу магістратури спеціальності «Менеджмент» Денис Ляш, який захищав тему: «Вирощування озимого часнику» (науковий керівник – викладач кафедри маркетингу та управління бізнесом Наталія Побережець).

3 місце престижного конкурсу завоювала студентка IІ курсу напряму підготовки «Туризм» Олександра Голик, яка під керівництвом завідувача кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Інни Поворознюк розробила проект «Квест-кімната «EXIT».

Приємно, що члени журі конкурсу – директор готельного комплексу «Фортеця» Микола Поліщук та директор розважально-спортивного комплексу «Амарант» Юрій Дробілко одразу запропонували підтримку нашим студентам у втіленні в життя їх ідей.

Потрібно відзначити, що наші студенти не перший раз стають переможцями конкурсу. Традиційно, уже кілька років поспіль в університеті проводиться перший етап змагання. Студентам надають можливість розкрити свій творчий потенціал, проявити підприємницькі здібності. З допомогою наукових керівників студенти доопрацьовують сміливі творчі задуми, щоб заявити про себе як про перспективних фахівців.

Цього року на міський конкурс свої бізнес-плани подали 15 студентів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти за двома напрямами: «Виробництво, сфера послуг і торгівля» та «Соціальний проект». Всі студенти-розробники достойно представили свої плани, давали переконливі відповіді на численні запитання членів конкурсної комісії, які, зокрема, відзначили, що всі бізнес-плани наших студентів є актуальними для міста, для його соціально-економічного розвитку, туристичної привабливості.

Сердечно вітаємо переможців та їх керівників, зичимо творчого натхнення і успіхів у обласному етапі конкурсу.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень