Дива трапляються, потрібно тільки вірити!

  • Дата публікації: 21.03.2017

18 березня відбулася поїздка студентів та викладачів Навчально- наукового інституту економіки та бізнес-освіти УДПУ до неймовірного, сучасного, дивовижного парку щасливих тварин «XII місяців», або як ще називають цей зоопарк – Парк щасливих тварин, що розташований на 16 гектарах території, неподалік від Києва, у с. Демидів, Вишгородського району.

Незважаючи на невеликі примхи погоди, всі чудово провели час на свіжому повітрі.

Особливо яскраві враження від спілкування з тваринами отримали діти студентів та викладачів.

У клітках і вольєрах ми зустрілися з левом Людвігом – ледачим красенем, з гепардом та чорним ягуаром, з жирафом, якого почастували смачними гілочками дуба, з верблюдом Льошою, у якого татусь – артист відомого цирку, та носорогом  Арчібальдом, з кумедними мавпочками і різними птахами.

Але особливою ”родзинкою” зоопарку був білий тигр Шерхан з блакитними очима, який спокійно дивився на всіх зверхньо через скло вольєра, а також грався зі своїми іграшками.

Справжні звірі зовсім не такі як на картинках. Нас здивували арктичні білі та азіатські червоні вовки, що в вольєрі поводилися спокійно, вони з цікавістю дивилися на  нас.

А ось по мавпочкам цього сказати не можна. Вони спритно гасали по канатах, та чіплялися за вітки дерев, що декоративно були сплетені у вольєрі.  Під час відвідування у тваринок був час сніданку, їх працівники зоопарку годували смачною їжею: каша, капуста і морквини, банани, листя зеленого салату. Мавпочки з задоволенням частувалися сніданком.

Студенти вдумливо перейнялися проблемою охорони деяких видів тварин, здобули нові знання та отримали задоволення від спілкування.

Надзвичайно вразила різноманітність тварин, а їх там більше як 100 видів рідкісних та екзотичних. Наприклад, трубкозуби або білорукі гібони, а ще леви та тигри-альбіноси.

«XII Місяців» це копія легендарного казкового замку Нойшванштайн, який є  тепер не тільки в Баварії та на фірмовій заставці кінокомпанії Walt Disney, але і в Україні – на території парку щасливих тварин.

Ця поїздка стала можливою за підтримки народного депутата України та просто чудової та чуйної людини Антона Яценка, який надав безкоштовний автобус. За що йому велика вдячність. За сприяння керівництва ННІ економіки та бізнес-освіти в особі Ольги Чирви, студенти мали можливість на безоплатній основі відвідати зоопарк.

Варто побувати в зоопарку, щоб переконатися: тваринам тут добре і комфортно та й умови, які створені для їх утримання максимально відповідають їхньому життю в природі, але гарантують безпеку і сите життя звірів. Студенти поверталися додому сповнені новими позитивними емоціями та враженнями.

Міні галерея


Березень
Травень