Інтегроване заняття як спосіб розвитку професійних вмінь майбутнього фахівця з туризму

  • Дата публікації: 30.03.2017

Вивчаючи досвід вітчизняної та світової економіки, можна  стверджувати, що туризм, як галузь економіки і наукових знань, є найефективнішим джерелом матеріального і духовного розвитку суспільства.

Для студентів ІІ курсу напряму підготовки «Туризм» Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти організовано та проведено інтегроване практичне заняття з дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» методом заняття-проект, під керівництвом к. е. н., доцента кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Слатвінської Лесі Анатоліївни.

Навчально-практичні заняття, які системно організовує кафедра технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи мають важливе значення при підготовці фахівців в індустрії туризму. Студенти мали змогу детально ознайомитись з виробничою та організаційною структурою закладу, закріпити на практиці методику проведення екскурсії за різною тематикою.

Одним із ефективних результатів інтегрованого заняття-проекту з дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» є розробка бізнес-плану «Приватний гід Умані» студенткою 28 групи напряму підготовки «Туризм» Валентиною Клодницькою та презентацією його на внутрішньому конкурсі бізнес-планів ННІ економіки та бізнес-освіти, який може бути реалізований у рамках проекту «Умань туристична».

Інноваційні підходи підготовки студентів забезпечують випускникам інституту широкі академічні і практичні свободи у кар’єрному працевлаштуванні за обраними спеціальностями.

Міні галерея


Березень
Травень