Конкурс бізнес-планів студентів НН інституту економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 27.03.2017

 

22 березня 2017 року відбувся І етап конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед студентів Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти. Мета  заходу – надати можливість студентам розкрити свій творчий потенціал, проявити свої підприємницькі здібності та заявити про себе як про перспективних фахівців.

Зі вступним словом до присутніх звернулася Наталія Ревнюк, проректор з науково-педагогічної роботи, яка відзначила позитивні тенденції щорічного проведення даного конкурсу.

Людмила Чвертко, заступник директора інституту економіки та бізнес-освіти з наукової роботи, оголосила конкурсантів та представила членів журі, серед яких були запрошені: Юрій Дробілко, директор Розважально-спортивного комплексу «Амарант»; Олег Шиманський, депутат міської ради, заступник директора Уманської філії Черкаської обласної дирекції УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп»; Наталія Вдовиченко, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради, а також завідувачі кафедр інституту.

Після жеребкування свої бізнес-плани представили 15 студентів інституту економіки та бізнес-освіти за двома напрямами: «Виробництво, сфера послуг і торгівля» та «Соціальний проект».

За результатами голосування членами журі були визначені переможці. Кращими були визначені бізнес-плани:

1 місце виборов студент І курсу магістратури спеціальності «Менеджмент» Денис Ляш, тема: «Вирощування озимого часнику» (науковий керівник Наталія Побережець, викладач кафедри маркетингу та управління бізнесом).

2 місце –  студентка IІ курсу напряму підготовки «Туризм» Олександра Голик, тема: «Квест-кімната» (науковий керівник Інна Поворознюк, завідувач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи).

3 місце – студенти IV курсу напряму підготовки «Фінанси і кредит» Яна Мельник та ІІІ курсу напряму підготовки «Туризм» Анастасія Столбова, тема: «Навчально-розважальна кімната для дітей «Світанок» (науковий керівник Людмила  Чвертко, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки), а також студент ІІ курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» Ілля Робейко, тема: «Надання оздоровчих та лікувальних послуг апітерапії «Сон на бджолах» (науковий керівник Ігор Бондарук, доцент кафедри маркетингу та управління бізнесом).

За результатами голосування у номінації «Глядацькі симпатії» було обрано бізнес-план на тему: «Відкриття кав’ярні «Libraries style», підготовлений Андрієм Бондаренком студентом ІІ курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» (науковий керівник Олеся Дем’янишина, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки).

Решта бізнес-планів були відзначеними грамотами за такими номінаціями:

«Яскравий образ» –  студенка 31 гр. Інна Мица («Масажний салон «Plaisir»);

«Новизна ідеї» – студент 32-б гр. Богдан Жовтюк (СТО «Орбіта»);

«Практичне застосування» – студентка 34 гр. Наталія Калінчук («Упорядкування ринку послуг з рекрутингу домашнього персоналу в місті Умані»);

«Високий старт» – студент 31 б/н гр. Ростислав Мороз («Шоколадна майстерня «Уманські легенди»);

«Оригінальність» – студенти 31 гр. Юлія Шаповал та Іван Глущенко («Уманський клуб верхової їзди»);

«Знахідка року» – студент 26 гр. Андрій Бондаренко («Відкриття кав’ярні «Libraries style»);

«Активна позиція» – студентка  26 гр. Анна Ковальова («Сервіс швидкого та здорового харчування»);

«Креативність» – студентка 26 гр. Юлія Цимбалюк («Екскурсовод – 2017»);

«Найкращий відпочинок» – студентка 28 гр. Валентина Клодницька («Приватний гід Умані»);

«Здорова нація» – студентка 23 гр. Ірина Хілобоченко («Фітнес-клуб «Citrus»).

Сердечно вітаємо переможців та їх керівників, зичимо творчого натхнення і подальших успіхів у міському та районному конкурсах!

Міні галерея


Березень
Травень