Науково-практичний семінар «Сучасні тенденції розвитку менеджменту та практика державного управління»

  • Дата публікації: 28.03.2017

 

З метою розвитку професійного українського менеджменту необхідно опанувати сучасні методи управління, сприйняти світові цінності, правила і етичні норми, зберігаючи та використовуючи при цьому національні моральні надбання, отримані через релігію та історичну культуру.

Саме розгляду таких важливих, простих для розуміння, але водночас складних в плані прикладної реалізації питань, був присвячений науково-практичний семінар «Сучасні тенденції розвитку менеджменту та практика державного управління», проведений за ініціативи кафедри маркетингу та управління бізнесом НН Інституту економіки та бізнес-освіти 23 березня 2017 року.


   

Відкрив семінар доцент кафедри Олександр Богашко, який в своїй доповіді «Українська модель менеджменту» визначив актуальні проблеми розвитку державного і приватного управління в Україні, виокремив секрети успішного менеджменту від Дональда Трампа, принципи та бізнес стимули в діяльності Петра Порошенка.

Наталія Гронська, заступник директора КБ «Приватбанк» у виступі «Концепція менеджменту провідного національного банку України» особливу увагу зосередила на питаннях щодо принципів, політики та стратегії управління персоналом сучасного банку.

Викладач кафедри маркетингу та управління бізнесом Артем Автомеєнко в своєму виступі «Перше робоче місце: очікування студентів» звернув увагу на особливості вдалого працевлаштування, що якнайбільше цікавлять випускників вищих навчальних закладів.

Також у роботі семінару взяли участь Оксана Школенко та Алла Гуменюк, викладачі Уманської філії ПВНЗ «Європейський університет».

Науково-практичний семінар проходив у жвавій дискусійній атмосфері. Усі учасники мали можливість поставити питання та отримати вичерпні відповіді. За результатами роботи семінару розроблені відповідні рекомендації щодо формування ефективної організаційної культури українського менеджменту та впровадження нових підходів до управління в сучасних умовах господарювання.

Дякуємо всім організаторам та учасникам семінару!

Міні галерея


Березень
Травень