Студенти навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти – призери І туру олімпіади з іноземної мови

  • Дата публікації: 06.03.2017

Англійська мова – навичка, яка прикрасить резюме представника будь-якої професії. Діловий світ давно вже перестав бути закритим простором конкретної країни або сфери. Сьогодні світ бізнесу – це відкритий океан можливостей. Будувати бізнес, не маючи зав’язків з іноземними партнерами, інвесторами, постачальниками та іншими представниками іншомовного суспільства – або дуже складно, або економічно невигідно.

Знання іноземної мови для економіста – важливий елемент підвищення конкурентоспроможності на сучасному ринку праці. Багато фахівців говорять про те, що, не знаючи англійської мови, неможливо бути економістом, тому що більшість понять і концепцій економіки склалися в англомовних країнах.

Саме тому, студенти навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти не аби як зацікавлені у  вивченні іноземних мов.

28 лютого 2017 року  відбувся  І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з іноземної мови, в якій взяли участь студенти більшості факультетів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.  Одним із ключових мотивів для студенті стало бажання випробувати свої знання та позмагатися за першість.

Студенти навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти стали одними з тих, хто відзначився високим рівнем володіння англійською та німецькою мовами.

За результатами олімпіади з англійської мови  Голик Олександра – студентка 27 групи спеціальності «Туризм»  зайняла ІІ місце з англійської мови (викладач – Баланова Т. В.);  Суханова Анжеліка та Григоренко Марина – студентки 26 групи спеціальності «Готельно-ресторанна справа» розділили ІІІ місце (викладач – Баланова Т. В.).

За результатами олімпіади з німецької мови Делікатна Катерина – студентка 13 групи спеціальності «Менеджмент» виборола ІІ місце (викладач – Краснобока О. Ю.).

Щиро вітаємо наших студентів та зичимо подальших успіхів у їхньому професійному зростанні!

Міні галерея


Березень
Травень