ВИГОТОВЛЕННЯ ПОДАРУНКА СВОЇМИ РУКАМИ В ТЕХНІЦІ СВІТ-ДИЗАЙН

  • Дата публікації: 09.03.2017

Якщо Ви захоплюєтеся рукоділлям, у Вас є вільний час і бажання щось зробити красиве і корисне своїми руками, але не знаєте що саме або якщо Ви хочете самостійно зробити і подарувати неординарний подарунок, але не знаєте який, то даний огляд буде вам корисний.

3 березня 2017 року о 13.00 год. у 213 аудиторії кафедра технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи організувала майстер клас по техніці «Sweet-дизайн» з виготовлення святкових композицій, на який були запрошені всі бажаючі студенти та викладачі ННІ економіки та бізнес-освіти. Проводила майстер клас студентка 37 групи напряму підготовки «Туризм» Анастасія Столбова.

Анастасія запропонувала розглянути деякі найбільш прості у виконанні вироби і варіанти подарунків, які цілком можуть стати плодами і Вашої майстерності.

Створені вироби можна піднести у вигляді символічного презенту друзям і близьким. Наприклад, замість традиційного букета, квіти можна подарувати відразу у вазі або ж корзинці, причому виготовленій своїми руками.

Студентка проінформувала присутніх, що для роботи знадобляться довгі дерев’яні шпажки — вони будуть використані в якості стебла, італійський гофрований декоративний папір декількох кольорів. Ще буде потрібний клей, степлер, скотч, ножиці, клейовий пістолет, цукерки.

Спочатку слід зробити заготовки. З паперу необхідно вирізати листочки, пелюстки різної форми і розмірів, щоб квіти виходили більш об’ємними і натуральними. Всі заготовки потрібно викласти перед собою на стіл і починати творити.

У виготовленні квітів, із великим задоволенням, взяли участь майже всі присутні на майстер класі. А по закінченню, поділилися приємними враженнями і повідомили, що отримали масу позитивного заряду, емоцій, відчуттів та залишили аудиторію з піднесеним настроєм.

Ось такі чудо-квіти у нас вийшли! Дякуємо усім, хто завітав на наш майстер-клас!».

Міні галерея


Березень
Травень