Моя майбутня професія – маркетолог!

  • Дата публікації: 03.04.2017

В рамках проекту Школи юного маркетолога 30 березня 2017 року на базі Інституту економіки та бізнес-освіти відбулось засідання учасників школи. Темою чергового засідання, яке провела викладач кафедри маркетингу та управління бізнесом Олена Гарматюк, була «Моя майбутня професія – маркетолог».

Засідання проходило в дружній атмосфері, учасники активно обговорювали якості сучасного фахівця маркетолога, які позиції він може займати в компанії, які знання допоможуть стати затребуваним спеціалістом, що не боїться криз. Після обговорення, лектори перейшли до творчої частини, яка мала на меті допомогти учасникам зрозуміти, як майстри маркетингу вміло керують нашим вибором.

Ділова гра «Я майбутній маркетолог» не тільки дала можливість учням спробувати себе в ролі маркетолога, а й розробити власну рекламу, дизайн та «продати» свій товар.

Наприкінці засідання кожен із учасників Школи юного маркетолога мав можливість представити свій «продукт» та спробувати себе в ролі маркетолога. За словами учнів, «маркетолог ‒ це той,  хто хоче мати цікаву роботу, що дозволяє реалізувати усі закладені в людині можливості та працювати не лише заради грошей, але і «для душі».На такій приємній ноті ми завершили чергове засідання Школи юного маркетолога та з нетерпінням чекаємо нових зустрічей!

 

Міні галерея


Березень
Травень