Секційне засідання Десятої Всеукраїнської студентської наукової конференції

  • Дата публікації: 28.04.2017

27 квітня 2017 року на базі НН інституту економіки та бізнес освіти відбулось секційне засідання з економічних наук Десятої Всеукраїнської студентської наукової конференції з міжнародною участю «НАУКА. ОСВІТА. МОЛОДЬ. УМАНЬ ‒ 2017».

Захід відкрила заступник директора інституту з наукової роботи, доцент Людмила Чвертко, яка привітала учасників конференції з початком роботи секції, побажала творчих успіхів та плідної праці в науковій сфері.

Секцію «Економічні науки» представили 21 учасник, серед яких були студенти не тільки вищих навчальних закладів України, а й країн близького зарубіжжя. Під час роботи секції було заслухано 9 доповідей, які розкрили актуальні питання у сфері туризму та готельно-ресторанної справи, бухгалтерського обліку та фінансів, маркетингу та менеджменту, соціального страхування та митної справи, зокрема: Вовк Леся «Значення бухгалтерського обліку для організації діяльності туристичних підприємств»; Голик Олександра «Соціальні мережі та індустрія туризму – реалії та перспективи розвитку»; Клодницька Валентина «Туристичні тенденції Черкаського регіону»; Кобзін Богдан, Колісник Святослав «Правове регулювання фіскальної політики в умовах євроінтеграції»; Ляш Денис «Залучення митних лабораторій при проведенні митного оформлення та переміщенні через митний кордон України»; Рибчак Алла «Особливості загальнообов’язкового державного соціального страхування в Україні»; Мельник Анна «Організаційно-економічні засади розвитку туризму в Україні»; Робейко Ілля «Ефективність застосування креативного маркетингу».

Слід зазначити, що всі учасники секційного засідання проявили наукову допитливість та хист до наукових досліджень.

Бажаємо всім учасникам конференції наснаги і натхнення для наступних досягнень!

 

Міні галерея


Квітень
Червень