Великодні листівки своїми руками

  • Дата публікації: 14.04.2017

Великдень споконвіку вважається одним із найсвітліших свят з усіх існуючих в календарі. Адже в цей день навіть незнайомі люди бажають один одному не просто здоров’я, а всіх благ, душевного спокою, миру і процвітання в сім’ях і на землі.

13 квітня був проведений майстер-клас «Пасхальна листівка своїми руками», організований арт-студією «Креатив» на чолі зі студенткою 37 групи напряму підготовки «Туризм» Анастасією Столбовою. До заходу долучилися студенти та викладачі ННІ економіки та бізнес-освіти.

Як виявилося, щоб зробити оригінальну і гарну листівку на Великдень, не обов’язково бути професійним художником або дизайнером. Для цього достатньо мати під рукою всі необхідні матеріали — папір і картон, а також різні прикраси для листівки. Результат роботи залежить тільки від фантазії і бажання творити! І як наслідок – за короткий час присутні навчилися створювати декоративні листівки, які стануть оригінальним подарунком для близьких людей.

Великодні листівки своїми руками – прекрасна ідея для такого презенту. У них можна написати побажання або напуття на майбутній рік. Погодьтеся, дуже приємно в такий день отримувати такі ж світлі, оригінальні і незвичайні подарунки, та ще й зроблені своїми руками.

Кожне барвисте зображення – наче святкова пісня. Нехай, як у давні часи, розлітаються Великодні листівки, немов весняні птахи, несучи людям Пасхальну радість!

Міні галерея


Лютий
Квітень