Викладачів НН інституту економіки та бізнес-освіти відзначено за успішну науково-педагогічну діяльність

  • Дата публікації: 30.05.2017

В УДПУ імені Павла Тичини відбулося засідання урочистої академії, присвячене Дню науки. Відзначити наукові традиції, досягнення вчених університету, студентів та аспірантів прийшли гості свята – представники органів державної влади, керівництва міста та району, відділів освіти Уманської міської ради та Уманської райдержадміністрації.

Ректор, доктор педагогічних наук, професор Олександр Безлюдний, вітаючи присутніх у актовій залі зі святом, зазначив, що у нашому навчальному закладі пишаються відомими науковцями і молодими їх послідовниками, на них покладають великі надії.

На урочистій церемонії за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність та досягнуті успіхи у справі навчання і виховання студентської молоді нагороджені також науково-педагогічні працівники НН інституту економіки та бізнес-освіти.

Подяку Міністерства освіти і науки України одержав Павло Петренко, доцент кафедри економіки та соціально-поведінкових наук.

За високий рівень організації наукової роботи та міжнародного наукового співробітництва в інституті, подяками Ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини нагороджені Ірина Кирилюк, доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи та Людмила  Чвертко, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки.

За перемогу у номінації «Кращий молодий вчений» та зайняте І місце з напрямку «Соціально-економічні науки» нагороджена грамотою проректора з наукової роботи та міжнародного співробітництва університету Ольга Чирва, доктор економічних наук, професор, директор навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти.

Почесні грамоти від Черкаської обласної державної адміністрації отримали представники професорсько-викладацького колективу інституту Віталій Стойка, доцент кафедри економіки та соціально-поведінкових наук та Тетяна Демченко, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки.

За багаторічну плідну працю і вагомий особистий внесок у розвиток національної науки, запровадження сучасних технологій навчання і виховання студентської молоді отримала Почесну грамоту Уманської міської ради Інна Поворознюк, доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.

Почесною грамотою Уманської районної ради відзначений Микола Білошкурський, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки.

До Днів науки Студентським науковим товариством університету були підведені підсумки конкурсу «Кращий студент-науковець УДПУ». Дипломом ІІ ступеня нагороджено Духніцького Віктора та наукових керівників професора Ольгу Чирву та викладача Олену Гарматюк. Дипломом ІІІ ступеня нагороджено Кравченка Романа наукового керівника доцента Олесь Дем’янишину.

Ці успіхи молодих науковців та студентів-переможців є доказом того, що УДПУ науково розвивається завдяки талановитій та ініціативній молоді, яка є постійним потоком рухливої енергії та підживлює навчальний заклад, надихає до нових звершень.

У їхнє професійне свято ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх вчених і наукових співробітників. Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, творчої наснаги та непересічних успіхів у професійній діяльності! Нових Вам відкриттів, неперевершених звершень задля добробуту українського народу, в ім’я процвітання України!

 

Міні галерея


Лютий
Квітень