Інноваційний розвиток підприємств в умовах економічної нестабільності

  • Дата публікації: 06.10.2017

28 вересня 2017 року за ініціативи кафедри економіки та соціально-поведінкових наук НН Інституту економіки та бізнес-освіти на базі Уманського тепличного комбінату було проведено науково-методичний семінар «Інноваційний розвиток підприємства: теорія та практика».

Мета науково-методичного семінару спрямована на дослідження проблем та перспектив інноваційної діяльності підприємств та визначення основних чинників формування інноваційно-конкурентоспроможної економіки в Україні.

Робота семінару розпочалася зі вступного слова доцента, заступника директора з наукової роботи інституту Людмили Чвертко, яка наголосила на актуальності тематики семінару та предстала учасників заходу.  

З доповіддю на тему «Інноваційний розвиток ефективного функціонування підприємств закритого ґрунту» виступив директор Уманського тепличного комбінату, заслужений працівник сільського господарства України Микола Гордій. В своїй доповіді розповів про історію створення та особливості сучасного розвитку комбінату, зазначивши, що на Уманському тепличному комбінаті експлуатуються найсучасніші теплиці європейського зразка, у яких реалізовані новітні розробки та досягнення в області вирощування овочів у закритому ґрунті.

В аспекті проблем, що були представлені до обговорення, продовжила виступ доцент Галина Чирва, зосередивши увагу щодо впливу інновацій на підвищення конкурентоспроможності персоналу підприємства.

Під час виступів доцентів Олени Гарник та Віталія Стойки обговорювались основні проблеми та перспективи залучення іноземних інвесторів.

Професорсько-викладацький склад та студенти інституту з великою зацікавленістю і захопленням ознайомились із процесом вирощування, зберігання, переробки продукції та роботою логістичного центру, який забезпечує оптимальні рішення сортування, фасування, пакування, доставки продукції.

Науково-методичний семінар викликав жваве обговорення ключових аспектів дослідження провідними фахівцями та отримав позитивні відгуки присутніх.

 

Міні галерея


Березень
Травень