Мандрівка діловими кварталами Києва

  • Дата публікації: 13.10.2017

 В межах заходів до тижня спеціальностей, 10 жовтня  2017 року, відбулася  екскурсійна поїздка до м. Київ студентів НН Інституту економіки та бізнес-освіти спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування» під керівництвом викладачів Наталії Станіславчук та Олесі Демꞌянишиної.

Екскурсійний день розпочався із відвідання Музею історичних коштовностей України. Студенти ознайомились з унікальними ювелірними витворами давніх майстрів: кіммерійців, скіфів, сарматів, які перебували на території сучасної України з ІX ст. до н.е. до IV ст. н.е., майстрів-ювелірів Київської Русі ІХ-ХІІІ ст., а також зразками європейського культового срібла початку XVIII – 20-х рр. XX ст.

Після огляду експозиції музею студенти попрямували до Міністерства молоді та спорту України, де їм було організовано зустріч із державним секретарем Міністерства молоді та спорту України – Олегом Немчіновим, заступником директора департаменту молодіжної політики, начальником відділу підтримки дитячих та молодіжних громадських об’єднань ‒  Анатолієм Білим та начальником відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики ‒ Марією Карчевич.

Анатолій Іванович розповів про завдання, основні засади та фінансові аспекти реалізації молодіжної політики в Україні, поточну роботу відомства, міжнародні і всеукраїнські заходи.

 

 У свою чергу, студенти мали змогу безпосередньо озвучити проблеми молоді та пропозиції щодо напрямків розвитку молодіжної політики в Україні; активно цікавилися деталями студентських обмінів та можливостями працевлаштування під час навчання.

Студенти продовжили свою екскурсію, відвідавши Майдан Незалежності та побувавши біля пам’ятника Небесній сотні, де вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання.

Екскурсію величним Києвом завершили прогулянкою Хрещатиком. Студенти насолодилися можливістю неспішно відчути атмосферу міста. Поїздка завершилась, але залишились приємні спогади, враження та емоції.

Висловлюємо вдячність за сприяння візиту до Міністерства молоді та спорту України заступнику директора Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру – Володимиру Панченку.

 

Міні галерея


Березень
Травень