Посвята першокурсників спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»

  • Дата публікації: 03.10.2017

   29 вересня 2017 року з нагоди святкування Всесвітнього дня туризму за ініціативою кафедри технологій та організації туризму та готельно-ресторанної справи відбулася посвята першокурсників спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».

Відкриття свята почалося з урочистої промови директора НН Інституту економіки та бізнес-освіти професора  Ольги Чирви, яка привітала першокурсників зі святом, зазначивши, що обрані ними професії актуальні та конкурентоспроможні на ринку праці. Лише наполеглива, кропітка праця, цілеспрямованість у навчанні, дадуть можливість досягти успіхів у омріяній професії.

Старшокурсники з радістю привітали студентів першого курсу з цією знаменною подією у їхньому житті, радо прийняли їх у свою дружню родину та поділилися досвідом власного студентського життя.

Завершенням свята стало проголошення урочистої клятви студентами спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» НН Інституту економіки та бізнес-освіти і вручення їм значків з емблемами спеціальностей.

Усі були задоволені гарним закінченням робочого тижня та відпочинком!

 

Міні галерея


Лютий
Квітень