Семінар-практикум «Механізми управління фінансовою діяльністю підприємства»

  • Дата публікації: 17.10.2017

12 жовтня 2017 року відбувся семінар-практикум із фінансів підприємства на базі ПрАТ «Світ меблів України», з метою формування уявлень про практичні аспекти організації фінансової діяльності підприємств реального сектора економіки. Захід було проведено за ініціативи завідувача кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, доцента Максима Слатвінського та викладача Наталії Станіславчук, в якому взяли участь студенти 2 і 4 курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» НН Інституту економіки та бізнес-освіти.

    

Студентів зустрів Олександр Сігов ‒ голова правління ПрАТ «Світ меблів України». Він розповів про історію створення та перспективи розвитку підприємства, організаційну структуру управління ним, про його зовнішньоекономічну діяльність та особливості проведення міжнародних розрахунків.

Олександр Анатолійович відзначив, що на сьогодні успіх промислових підприємств залежить від політики інвестування в організацію виробництва за світовими стандартами, модернізації виробничих потужностей, впровадження інноваційних технологій, в тому числі енергозберігаючих.

Оглядову екскурсію по виробництву ПрАТ «Світ меблів України»  провів начальник виробництва Володимир Борщевський, який детально описав та показав студентам всі етапи виробничого процесу: від закупівлі матеріалів до виготовлення готової продукції.

Загалом, проведений навчально-ознайомчий захід був надзвичайно цікавим та інформативним для майбутніх фінансистів, оскільки під час нього вони дізналися багато корисного про специфіку діяльності великого підприємства, формування і використання корпоративних фінансів відповідно до сучасних вимог бізнес-середовища на прикладі ПрАТ «Світ меблів України», і ці знання безумовно стануть студентам у нагоді у майбутньому.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень