Святкування Halloween у ННІ економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 31.10.2017

27 жовтня у НН Інституті економіки та бізнес-освіти студенти під керівництвом заступника директора інституту з виховної роботи Наталії Коган, відзначили Halloween – старовинне кельтське свято, надзвичайно популярне нині в англомовних країнах.

Всілякі відьми і вовкулаки, вампіри і перевертні бродили по темних коридорах і лякали один одного. Однак, незважаючи на зловісний вигляд ніхто нікого не з’їв і не випив кров. Відьмочки активно пригощали темних особистостей соками і солодощами, а також весело танцювали разом з ними.

Що ж, треба відзначити, що Студентській раді інституту вдалося провести свято на високому рівні. Спочатку вони приготували солодощі з сезонних овочів ‒ яблук і гарбузів. Під час вечірки готувати різноманітні “страшні” закуски: печиво, десерти і навіть “страшні” напої. Також були проведені різноманітні «страшні конкурси», в яких приймали участь не тільки студенти, а й із задоволенням викладачі, методисти і, навіть адміністрація. Це свято стало вже традиційним і сприймається із задоволенням.

Міні галерея


Березень
Травень