Участь у міжнародному проекті – крок до успіху

  • Дата публікації: 13.10.2017

В результаті нелегкої боротьби за можливість взяти участь у міжнародному проекті «Молодий громадянин – досвідчений підприємець. Польсько-українські ідеї для сільських територій» студентці 3-го курсу напряму підготовки «Туризм» Марині Зашейко вдалося отримати перемогу і стати учасницею даного проекту, який відбувся 2-8 жовтня 2017 р. за сприяння «Польсько-Української ради обміну молоддю» за ініціативи Гуральського агротуристичного товариства (Польща) та Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні.

Учасники проекту отримали змогу ознайомитися з організацією та маркетингом сільського туризму, пошуком зовнішніх джерел фінансування агротуристичної діяльності, правовим полем галузі, значенням громадських організацій у розвитку сільського туризму, неформальним навчанням агротуристичного бізнесу (методами самовдосконалення і джерел know-how). Їм вдалося ознайомитись з функціонуванням агротуристичних господарств Малопольського воєводства; взяти участь у підготовці галузевих матеріалів у електронній формі з розміщенням на навчальній платформі Moodle, яка надасть можливість отримувати нові профільні знання on-line усім бажаючим.

Участь у проекті − це унікальна можливість випробувати себе, пізнати звичаї, побут країни, зрозуміти суть майбутньої професії, покращити на практиці знання іноземних мов та знайти нових друзів.

Міні галерея


Березень
Травень