І знову на п’єдесталі наші студенти!

  • Дата публікації: 23.10.2017

17 жовтня у спортивному залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася першість університету з настільного тенісу за участю 11 команд, серед яких була і команда НН Інституту економіки та бізнес-освіти.

Змагання проводилися з метою популяризації настільного тенісу серед студентської молоді та відбору кращих спортсменів до збірної команди університету з настільного тенісу. Видовище було емоційним, але водночас зосередженим. Гравці продемонстрували високий рівень підготовки та захопливу гру.

Судді оцінювали успішні виступи у особистому змаганні, індивідуальну техніко-тактичну підготовку кожного гравця, а також відзначали командну гру.

Свою майстерність володіння малою ракеткою продемонстрували студенти інституту: у результаті напружених поєдинків призове місце серед дівчат посіла  Вікторія Члек (II місце); у командному заліку ‒ III місце (Вікторія Члек  та В’ячеслав Омельченко).

Видовище було емоційним, але водночас зосередженим. Гравці продемонстрували високий рівень підготовки та захопливу гру.

Щиро вітаємо переможців, призерів та учасників змагань! Дякуємо за чудову гру й бажаємо міцного здоров’я, наснаги та нових спортивних вершин!

 

Міні галерея


Березень
Травень