Майбутнє за новітніми технологіями в готельному і ресторанному бізнесі

  • Дата публікації: 16.11.2017

10 листопада 2017 року викладачі кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи разом зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний експофорум готельно-ресторанного бізнесу та клінінгу FoReCH у м. Київ.

Щорічно цей захід об’єднує  початківців та лідерів даної галузі і є надійним комунікаційним майданчиком, що дозволяє оцінити перспективи розвитку індустрії гостинності. FoReCH ‒ це 10000 кв.м. експозиційної площі; більше 250 учасників; презентація та демонстрація новинок, трендів галузі; майстер-класи від кращих шеф-кухарів та кондитерів, відомих рестораторів та готел’єрів, зірок тв-шоу; більше 50 спікерів та кулінарних експертів та комунікативна платформа для всіх учасників ринку.

Родзинкою заходу було відвідування майстер-класів італійської школи NIP FOOD, InRestForum ‒ лекції для початківців та фахівців HoReCa, BarInsight ‒ інсайтів і кейсів створення і управління FoReCH Expo, а також кулінарних шоу, дегустацій, презентацій та майстер-класів.

Валерій Поляков,  засновник Клубу рестораторів і освітнього проекту Food Education, журналіст і маркетолог, довів, що серед основних тенденцій розвитку даного виду бізнесу  простежується демократичність у ресторанах, відсутність дрес-коду, висока посадка місць, продаж із-за стійки, невелика кількість страв у меню та здорове харчування.

В котре переконуємось, що відвідування таких заходів дає можливість отримати багато корисних знань та цікавих вражень для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи.

Форум являє собою не просто експозицію товарів і послуг для ресторанно-готельного сектору, а неординарний майданчик інноваційних ідей розвитку бізнесу.

 

Міні галерея


Березень
Травень