Міжрегіональний форум інститутів громадського суспільства «Грантуємо зміни 3.0»

  • Дата публікації: 27.11.2017

23 листопада 2017 року в м. Черкаси відбувся третій форум громадських організацій та ініціатив «ГРАНТуємо ЗМІНИ 3.0», організований Департаментом регіонального розвитку, Департаментом культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА та активними громадськими організаціями та установами. У роботі форуму взяли участь викладачі НН  Інституту економіки та бізнес-освіти доцент Олеся Демꞌянишина та викладач Наталія Станіслачук.

Привітав усіх учасників Форуму заступник голови Черкаської ОДА Ярослав Березань та побажав плідної роботи і успішного партнерства.

В рамках тематики офіційної частини форуму «Партнерство заради змін» виступили – Ірина Коссе (Інститут економічних досліджень та політичних консультацій) щодо партнерства ГО та ЗМІ в просуванні реформ; Тетяна Волочай (БФ “Урожай – громаді”) щодо партнерства громади та бізнесу; Тамара Борисова (БО “Черкаська мережа ЛЖВ”) щодо партнерства в соціальному підприємництві; Марина Здоровець (БО “Від серця до серця”) щодо партнерства ГО та органів влади;  досвідом реалізації “Вільного простору” як центру партнерства та розвитку громади поділився Дмитро Чичера, засновник вільного простору “HALABUDA”; про події в епіцентрі партнерства громади-влади-бізнесу, історії успіхів та невдач розказала координатор проекту ЄС ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” Анна Бабкова.

Директор Черкаського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»  Сергій Слинько презентував Платформу регіонального розвитку та партнерства – майданчик для знайомств активних людей, онлайн-комунікацій, обміну досвідом, цікавими проектами та пропозиціями, пошуку нових партнерів.

Учасники форуму мали можливість взяти участь у роботі практичних секцій різноманітних тематик: щодо способів виграшів проектів для територіальних громад, про поєднання подорожей та навчання в Європі, створення та розвиток соціального підприємства, вирішення екологічних проблем та багато іншого.

Викладачі НН Інституту економіки та бізнес-освіти пройшли цікаве тренінгове заняття ” Як зробити свою ініціативу відомою? Правила успішної комунікації для організацій та проектів” від Олени Литвинової.

Атмосфера форуму «ГРАНТуємо зміни 3.0» була насичена креативними ідеями та ініціативами. Успішні проекти – це результат об’єднання влади, освіти, бізнесу та громадських (студентських) ініціатив!

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень