Ревізор у гуртожитку

  • Дата публікації: 09.11.2017

2 листопада 2017 року у гуртожитки нашого університету завітав студентський «Ревізор» НН Інституту економіки та бізнес-освіти. Студентська рада інституту в особі Григорія Рябкова, Володимира Кикотя, Богдана Ковальчука, Марини Зашейко, Анни Ірговцій разом із викладачем кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Тетяною Ящук провели перевірку стану кімнат, в яких проживають студенти інституту. Ревізія була неординарною – кімнати оцінювались за критеріями чистоти, акуратності, дизайну та отримали відзнаки «Ревізор рекомендує» та «Ревізор не рекомендує».

Члени комісії заходили у кімнати, перевіряли соціально-побутові умови, в яких проживають студенти інституту, та ставили кожній кімнаті оцінки за 10-бальною шкалою. Приємно було бачити, що студенти підтримують порядок і покращують побутовий стан своїх кімнат. Зокрема, три  кімнати гуртожитку №1 (332, 335, 346) та дві кімнати гуртожитку №2 (214 та 224) отримали відзнаку «Ревізор рекомендує». Кімната № 332 гуртожитку №1  була обрана для участі у загальноуніверситетському конкурсі перевірки стану кімнат студентів та умов проживання в гуртожитку.

Мешканцям гуртожитку студентський ревізор побажав дотримуватися чистоти і порядку в кімнатах, щоденно прибирати свій дім, виносити сміття та старанно чергувати на кухнях, а кімнатам, які отримали негативну відзнаку, – виправитись і показати кращі результати наступної перевірки, адже чистота – запорука здоров’я.

Міні галерея


Лютий
Квітень