Відбувся науково-методичний семінар «Ризики в інвестиційній діяльності суб’єктів господарювання»

  • Дата публікації: 18.11.2017

В умовах ринкової економіки ризики є невід’ємною складовою господарювання, адже планування та реалізація інвестиційних ініціатив відбувається в умовах невизначеності.

Для обговорення окремих аспектів управління інвестиційними ризиками 16 листопада 2017 року за ініціативи кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки було проведено науково-методичний семінар «Ризики в інвестиційній діяльності суб’єктів господарювання».

Захід розпочався з вітального слова завідувача кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Максима Слатвінського, який представив учасників семінару та окреслив тенденції розвитку інвестиційної діяльності в Україні.

У роботі науково-методичного семінару взяли участь відомі підприємці та депутати міської ради м. Умань: Ірина Зікеєва, В’ячеслав Степанський, Володимир Панчук, викладачі НН Інституту економіки та бізнес-освіти і студенти спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування».

Фахівці-практики зосередили увагу присутніх на особливостях залучення необхідних інвестиційних ресурсів для започаткування та розвитку бізнесу, особливостях інвестиційної діяльності торгівельних підприємств, критеріях прийняття інвестиційних рішень в умовах невизначеності, бюджетному забезпеченні реалізації інвестиційних ініціатив та територіальному інвестиційному розвитку тощо.

Людмила Чвертко, заступник директора НН Інституту економіки та бізнес-освіти з наукової роботи, завершуючи роботу семінару, відзначила роль таких заходів для практичної підготовки студентів та налагодженні комунікацій із бізнес-середовищем.

Організований захід дав можливість учасникам отримати актуальну та корисну інформацію про особливості управління інвестиціями, подолання інвестиційних ризиків, а також багато практичних порад.

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень