Зустрічі, що надихають!

  • Дата публікації: 20.11.2017

14 листопада 2017 року з нагоди Міжнародного Дня студента відбулася зустріч студентів НН Інституту економіки та бізнес-освіти з успішною та креативною уманчанкою, яка своїм прикладом надихає молодь повірити у власні сили, впевнено іти до своїх цілей та не зраджувати власним мріям.

Викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Людмила Чвертко та Тетяна Корнієнко, мали честь познайомити студентів зі знаною художницею, нашою землячкою Одаркою Дьома-Пісною, яка поділилась історією свого успіху.

Одарка Дьома-Пісна – потрапила до ТОП-50 провідних художників світу, її роботи прикрашають виставкові зали не лише України, а й багатьох країн.

Що потрібно, щоб стати успішним? «Вірити у свої мрії, бути впевненим у собі, а також, ділитися тим, що ти вмієш, з тими хто цього потребує» – запевнила Одарка. Успіху Одарка досягла завдячуючи наполегливій праці та оптимізму. Тільки через 15 років титанічної праці над собою, роботи дівчини визнав світ. Наразі на рахунку художниці понад три сотні картин, два десятки виставок і конкурсів, і велике джерело натхнення – її маленька донечка Злата.

Професійному мистецтву її ніхто не вчив, любов до малювання, ще маленькій Даринці привив рідний дідусь. Філолог за освітою, Одарка Дьома-Пісна знайшла себе в мистецтві. «Любов та хист до малювання передалися мені з генами» – запевняє дівчина.

Своїм власним прикладом Одарка довела студентам, що навіть народившись у маленькому місті, можна багато чого досягнути і почати свій власний шлях до великого успіху.

Щоб досягти успіху Одарка радить: «Починати мріяти, ставити цілі і йти до них, життя завжди повертається до нас так, як ми хочемо. І якщо кожен з нас повірить в те, що на якомусь етапі він стане видатним художником – так і буде. Адже Всесвіт завжди дає нам можливість…»

Ольга Чирва, директор НН Інституту економіки та бізнес освіти запевнила студентів, що шлях до успіху лежить через плідну працю та віру в себе, лише той, хто вірить у власні сили та впевнено йде до своєї мети, здатен досягти висот.

Мрія – це думка, а думки матеріальні. Відшукати свій шлях і слідувати ним – це головний секрет успіху.

Міні галерея


Березень
Травень