«Бізнес – Молодь: ефект WOW від співпраці»

  • Дата публікації: 08.12.2017

Студенти завжди прагнуть до розвитку і вдосконалення знань, умінь і навичок. Григорій Рябков, студент НН Інституту економіки та бізнес-освіти, пройшовши конкурсний відбір, взяв участь у всеукраїнському форумі «Бізнес – Молодь: ефект WOW від співпраці», який проходив 30 листопада – 1 грудня 2017 року у м. Запоріжжя. Форум проводився з метою налагодження діалогу між компаніями та активною молоддю в рамках ініціативи «Український Пакт заради молоді-2020».

У заході взяли участь   140 активних молодих людей зі всієї України та роботодавці. Організаторами форуму виступили Міністерство молоді та спорту, Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації, Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», Фонд народонаселення ООН, Запорізький обласний центр молоді.

На початку форуму Тарас Деркач (координатор CareerHub центру «Розвиток КСВ») привітав учасників та представив міжнародний проект «Ефект WOW від співпраці», який покликаний залучати молодь до бізнесу. В межах заходу були проведені майстер-класи щодо роботи в команді, самопрезентації та успішного працевлаштування за участі спікерів з Lifecell, Coca-Cola та Аперкон. Учасники разом з громадськими лідерами України взяли участь у розробці програми розвитку підприємницької діяльності серед молоді.

«В Україні дуже гостро стоїть проблема працевлаштування молоді. Молодь активно дискутувала на тему важливих критеріїв у виборі робочого місця, де запропонувала власні пріоритети. Так, найважливішими для молоді є можливості професійного розвитку, достойна оплата праці, безпечні та зручні умови праці, а також чесність компанії до співробітників. Найменш важливими стали колектив, репутація та перспективність компанії», – поділився враженнями Григорій Рябков.

 

 

Міні галерея


Лютий
Квітень